Excite

Gekke gadgets: Sonic Bomb wekker

Voor veel mensen is ’s ochtends uit bed komen één van de moeilijkste dingen die er is. Voor mensen die zich vaak verslapen is er een oplossing: De Sonic Bomb wekker. Gegarandeerd dat je elke ochtend als de wekker afgaat direct in totale paniek naast je bed staat.

Want de Sonic Bomb levert geen half werk af. Het makke gepiep van een reguliere wekker valt volledig in het niet bij het geluidsbombardement dat deze wekker op je ochtendhoofd gooit.

Maar liefst 113 decibel produceert het kleine apparaatje. En dat is hard, heel hard. Ter vergelijking, een orkestje levert maar zo’n 90 decibel op. Een beetje rockband weet tijdens een concert ongeveer net zoveel geluid te produceren.

Als een rockband in je slaapkamer nog niet genoeg is, dan is er ook nog de bijbehorende shakepad. Dit is een apparaatje dat je onder je matras legt. Het begint te vibreren als de wekker gaat.

Er zijn natuurlijk ook nadelen aan de Sonic Bomb. Echt rustig wakker worden is er niet meer bij. En mocht je hem vergeten uit te schakelen voordat je weg gaat, dan zijn je buren waarschijnlijk ook niet meer je beste vrienden.

Afbeelding: Sonic Bomb

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019