Excite

Gekleurde laptops: lang niet zo saai

Gekleurde laptops

Gekleurde laptops zijn natuurlijk veel leuker dan een zwarte, witte of grijze laptop. Vroeger zag je nog niet veel gekleurde laptops, maar tegenwoordig zijn ze er steeds vaker. En je hoeft er ook niet echt iets extra's voor te betalen. Je kunt kiezen uit allerlei soorten kleuren, als roze, blauw, rood, groen, geel of paars.

Welk merk?

Er zijn verschillende merken waar je een gekleurde laptop bij kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan Dell. Deze kun je geheel laten bouwen naar je eigen smaak. Ook Apple heeft verschillende kleuren laptops. Een Apple heeft een heel eigen besturingssysteem. Er zijn zowel aanhangers als tegenstanders van de Apple en het is aan jou om te bepalen of het bij je past. Je kunt ook een gekleurde laptop van Acer nemen. Hier heb je ook diverse keuzes in.

Stickers

Heb je een zwarte laptop en wil je toch dat hij er vrolijk uitziet? Dan kun je kiezen voor een sticker die je op je laptop plakt. Er zijn stickers met allerlei leuke vrolijke patronen. Je kunt dan ook een vrolijke laptop hebben, zonder al teveel moeite. De stickers vind je op internet, maar ook in warenhuizen en computerspeciaalzaken. Je hebt de stickers in verschillende formaten, aangezien je ook verschillende formaten hebt voor een laptop.

Laptop kopen

Wil je geen sticker, maar toch echt een laptop? Vergelijk dan verschillende laptops met elkaar en kijk naar de kwaliteiten van het apparaat. Zit er genoeg geheugen op? Hoe zit het met de videokaart en hoe groot is het scherm? Kijk verder dan alleen het kleurtje en vind zo een geschikte laptop.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019