Excite

Gemakkelijk woordenlijsten leren

Woordenlijsten erin zien te krijgen is niet altijd even leuk, maar met Woordjesleren.nl wordt het wel een stuk gemakkelijker! Via deze site kan je niet alleen je eigen woordenlijsten leren, herhalen en testen, maar kan je ook lijsten die al door andere mensen zijn ingegeven raadplegen en leren.

Als je op de site terechtkomt, zie je een soort windowsvenster dat eigenlijk een internettoepassing is. Die toepassing is gebaseerd op Teach2000, een programma dat je kan downloaden en dezelfde functionaliteit heeft. Van het moment dat je op Overhoren (de tweede tab) drukt, kan je meteen beginnen. De tab Invoeren geeft uitleg over hoe de site werkt.

De vakkenlijst staat links en bestaat naast talen ook uit wetenschappelijke vakken. Als je een gebruikersnaam aanmaakt, kan je bijhouden wat je al geleerd hebt. De gemeenschap zorgt ervoor dat eventuele fouten in de lijsten snel gecorrigeerd worden.
Het mooie aan de site is de snelheid waarmee je kan beginnen, je hoeft echt niet veel moeite te doen om meteen aan het leren te gaan. Dit maakt het een absolute aanrader voor wie regelmatig woordjes moet leren.

Link bij het artikel: http://www.woordjesleren.nl/

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021