Excite

Gerucht: Samsung werkt aan 3D-telefoon

In smartphoneland heerst een verhoede concurrentiestrijd. Eerst was de vraag wie het eerst een 1Ghz processor in een telefoon zou plaatsen. Daarna werden dual-core processoren de rage. Inmiddels probeert elke fabrikant een telefoon op de markt te brengen met 3D-technologie. Zo ook Samsung, dat binnenkort komt met de Galaxy 3D. Als de geruchten tenminste waar zijn.

Eerder kwamen ook al LG en HTC met een 3D-telefoon, met respectievelijk de Optimus 3D en de EVO 3D. Volgens TechTree zou ook Samsung werken aan een telefoon die gebruikt maakt van een 3D-scherm en een camera die in staat is om in 3D op te nemen.

De telefoon zou gebaseerd zijn op de populaire Galaxy S II, die als zoete broodjes over de toonbank gaan. Op basis daarvan kunnen we ervan uitgaan dat de 3D-telefoon van Samsung gaat beschikken over een dual-core processor en een scherm van 4.3”. Ook zou de nieuwe telefoon van Samsung moeten beschikken over een HDMI-uitgang, zodat deze makkelijk op een televisie aan te sluiten is.

De kans bestaat natuurlijk ook dat er geen waarheid schuilt achter de geruchten. Hoewel 3D-apparaten volgens sommigen de toekomst zijn, lijkt het merendeel van de consumenten nog niet erg warm te lopen voor het concept.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020