Excite

Zo vind je de goedkoopste flatscreens

De goedkoopste flatscreens liggen natuurlijk niet voor het oprapen en ze zijn ook niet voor iedereen weggelegd. Want hoewel je aan kwaliteit echt niet altijd per se hoeft in te leveren, hoef je er niet op te rekenen dat de goedkoopste flatscreens ook in de meest bekende merken geleverd worden. Als dat je niet uitmaakt, dan verkeer je in de ideale positie, want dan is de kans groot dat je straks zelf ook een lekker goedkope platte tv hebt staan!

De goedkoopste flatscreens zijn in verschillende categorieën in te delen: de tv's van onbekende merken, tv's in uitlopende modellen en kleinere flatscreens. Als je een combinatie van die factoren hebt, dan heb je waarschijnlijk ook direct de goedkoopste flatscreen te pakken. Dat onbekende merken niet altijd slecht hoeven te zijn, bewijst het merk Medion, dat bij de Aldi verkocht wordt. Dit merk, dat ook flatscreens levert, is al uit diverse tests als beste naar voren gekomen. Bovendien blijken de garantie en service die het merk levert uitstekend te zijn. Mocht je een goedkope flatscreen bij de Aldi zien, dan kun je dus best het risico nemen.

Ook afmetingen maken een groot verschil voor de prijs. Nu er tegenwoordig al flatscreens zijn van 60", kost een scherm van 32" nog maar een fractie van wat dit eerder was. Als je gaat voor de goedkoopste flatscreens, dan kun je dus het beste eens serieus kijken naar welke afmeting je nu echt nodig hebt. Dat is misschien wel kleiner dan je denkt én dus ook veel goedkoper!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020