Excite

Goedkope flatscreen ook goed?

Wie denkt aan een goedkope flatscreen, denkt al snel aan tweedehands. In de praktijk is het echter moeilijk om een goede tweedehands flatscreen te vinden, want het blijft een stevige aankoop en hoe weet je nu hoe de vorige eigenaar er mee omgegaan is? En hoe controleer je of alles goed werkt? Er zijn gelukkig ook nog betere manieren om een goedkope flatscreen te vinden!

 

De eerste vereiste voor een goedkope flatscreen is geen merkgebondenheid. Als je ook nog eens geen voorkeur hebt voor formaat, dan zit je helemaal goed. Dan kun je namelijk al voor tussen de €100 en €200 een flatscreen kopen bij een van de bekende postorderbedrijven. Zelfs sommige drogisterijen bieden af en toe flatscreens aan voor dit soort actieprijzen.

Als je wel graag een bepaald formaat wilt, dan doe je er verstandig aan om een winkel als de Mediamarkt te bezoeken en te informeren naar showmodellen. Showmodellen zijn de modellen die in de winkel staan en die meestal tegen een gereduceerd tarief meegegeven worden. Natuurlijk kun je niet altijd een showmodel kopen; alleen als het het laatste exemplaar van dat artikel is, kun je het showmodel kopen. Soms kun je ook informeren naar uitlopende modellen; als er weer een nieuwe in een bepaalde serie komt, dan wil de winkel daar graag ruimte voor maken en mogen oudere flatscreens goedkoop weg. Jij kunt daar mooi je slag slaan. Als je zo'n tv koopt, is het wel altijd goed om voor de zekerheid even naar de garantie te vragen. Dan weet je dat je bij problemen ook goed zit!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020