Excite

Goedkope laptops vind je bij Acer

Acer is een van de vijf grootste bedrijven ter wereld als het gaat om computers. In Europa is Acer zelfs het grootste computerbedrijf. Acer maakt onder andere desktops, randapparatuur, servers en sinds 2010 zelfs smartphones en led tv's. Maar ook goedkope laptops kun je bij Acer vinden.

Een goede laptop is vaak duur en goedkope laptops zijn soms al helemaal moeilijk te vinden. Maar bij Acer heb je volop keus uit goedkope laptops. Je kunt kiezen uit een kleine netbook, met schermen tot 14 inch, of voor een gewone notebook.

De netbooks van Acer komen veelal uit de serie Aspire One. De prijzen van deze netbooks beginnen al bij 188 euro. Als je niet op zoek bent naar een computer met hoge systeemeisen, dan is dit een prima keus. De Aspire One draait op Windows 7, heeft een harde schijf van 250 GB en een intern geheugen van 1 GB. De accu gaat maar liefst 4 uur mee. En de Acer Aspire One is er in verschillende vrolijke kleuren te koop. Wat denk je bijvoorbeeld van een blauwe, roze of groene laptop?

Wil je toch een computer die geschikt is voor het wat zwaardere werk? Dan kun je beter naar een gewone notebook kijken. Je komt dan bijvoorbeeld uit bij de Acer Aspire 5552. Die heb je al voor een prijs van 329 euro. Deze laptop beschikt over een harde schijf van 320 GB en een intern geheugen van 2 GB. Ook deze laptop draait op Windows 7.

Maar je kunt ook kijken naar de Acer Aspire 5732 ZG. Deze laptop kun je al kopen vanaf 389 euro. Je krijgt dan een laptop met een harde schijf van 320 GB en een intern geheugen van maar liefst 4 GB. Ook deze laptop draait uiteraard op Windows 7. En dat alles krijg je bij Acer al voor nog geeneens 400 euro!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020