Excite

Vind goedkope laptops online!

Laptops zijn de laatste jaren een stuk goedkoper geworden. Vandaar ook dat veel mensen geen zin meer hebben in zo'n lompe computerkast met bijbehorend scherm in de kamer en kiezen voor zo'n handzame laptop. Hoewel een laptop een hele investering blijft, kan je tegenwoordig eigenlijk niet meer zonder. Maar waar vind je goedkope laptops online?

Vergelijk voordat je koopt

Voordat je een laptop aanschaft, is het belangrijk dat je bedenkt wat je ermee gaat doen? Ga je een beetje surfen op het internet en wat tekstverwerken, dan kan je goed toe met een instapmodel met een onboard-videokaart en 2GB aan geheugen. Wil je er ook af en toe een spelletje op spelen, zorg dan dat er een aparte videokaart in zit. Verder is voor een multimedialaptop 4GB aan geheugen toch wel het minimum.

Kom je op het internet een laptop tegen die je bevalt, zorg dan dat je niet teveel betaalt! Een goede manier om dit te controleren is via een vergelijkingssite als beslist.nl of kieskeurig.nl. Absolute topper hierin is overigens de Pricewatch op Tweakers.net. Hier kun je precies invullen wat jij wilt waarna de internetsite kijkt welke laptop geschikt is voor jou. En vervolgens laat hij ook nog eens zien waar je hem het goedkoopste aanschaft! Handig toch?

De goedkoopste websites

Natuurlijk zijn er ook websites, waar je altijd goedkoop uit bent. Zo vind je op laptopshop.nl al een Compaq voor maar 349 euro! Toegegeven, een snelheidsmonster is het niet, maar voor licht gebruik is hij prima geschikt. Moet je echt op de kleintjes letten, kijk dan eens op gebruiktelaptop.nl, waar je al notebooks vindt voor minder dan 200 euro! Hoewel de laptops tweedehands zijn, krijg je op elke aankoop 12 maanden garantie, net als bij de meeste nieuwe laptops. Ze zijn misschien wat trager dan de nieuwste modellen, maar nog zeker goed bruikbaar!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021