Excite

Hoe vind je goedkope printer inkt?

Als je veel uitprint, dan ga je vaak in razend tempo door je cartridges heen. En dat is schrikken, want cartridges zijn behoorlijkduur. Een goedkope printer kan bij gebruik al snel een bodemloze put blijken te zijn. Gelukkig kan je behoorlijk besparen op je printkosten door goed te zoeken naar goedkope printer inkt.

Goed vergelijken op internet

Het eerste wat je kunt doen is op het internet goed zoeken naar de goedkoopste aanbieder van cartridges, bijvoorbeeld op een vergelijkingssite als www.kieskeurig.nl. Zo kun je al tientallen euro's besparen, maar het kan nog goedkoper. Als je een printer hebt van Epson of Lexmark, dan wil dat nog niet zeggen dat je ook inktpatronen van het betreffende merk hoeft te kopen. Andere fabrikanten maken vaak ook cartridges die prima geschikt zijn voor jouw printer. Printerfabrikanten zijn hier niet erg blij mee, omdat ze op die manier veel geld mislopen. Voor jou kan het echter een gemakkelijke manier zijn om te besparen. Zo verkopen diverse aanbieders ook huismerk inktpatronen, waarmee je tientallen euro's kunt besparen. Voordat je een inktpatroon koopt, is het dus goed om na te gaan of er ook andere merken zijn die cartridges maken voor jouw printer.

Laat je cartridges bijvullen!

De allergoedkoopste manier om te blijven printen is om je gebruikte inktpatronen niet weg te gooien, maar zelf bij te vullen of dit te laten doen door een vakman. In de meeste grote steden vind je tegenwoordig printshops die voor enkele euro's je cartridges een tweede leven geven. Ook videoketen Videoland heeft tegenwoordig steeds meer filialen waar dit mogelijk is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018