Excite

Alles delen met Google Drive

Waarom zou je al je spullen maar op één plek bewaren? Dat is helemaal niet handig, want dan kun je ook maar op één plek werken. Om te voorkomen dat je zo vast zit aan één plek, heeft Google Drive ontwikkeld. Google Drive is overal waar jij ook bent, mits je toegang hebt tot internet.

Google Drive in een notendop

Google Drive is je online harde schijf. En niet zo eentje waar je bijna niets op kwijt kunt, maar een grote. Je kunt j egraits aanmelden voor maar liefst 5GB opslagruimte. Google Drive is beschikbaar voor de PC en Mac, de iPhone en iPad en Android-toestellen. Met Google Drive kun je al je bestanden veilig opslaan. Dat is handig als je ergens anders wilt werken, maar ook als er bijvoorbeeld iets gebeurt met één van je toestellen. Wat als je iPhone in het water valt en niets meer doet? Of je laptop de geest geeft? Je documenten kun je dan eenvoudig weer terughalen via Google Drive.

Samenwerken

Natuurlijk kun je al je documenten ook delen met anderen. Wil je samen werken aan een project, maar zit je niet allemaal op dezelfde locatie? Dan kun je Google Drive ook gebruiken. Met een aantal handige tools lukt het je om samen documenten te bekijken, maar ook te bewerken.

Meer geheugen

Wie zich aanmeldt, mag direct beginnen met 5GB aan gratis ruimte. Als dat niet genoeg voor je is, kun je tegen betaling upgraden naar 25GB. Dat kost je maar een paar dollar per maand. Voor dat geld kun je zeker geen extra harde schijf kopen!

Snel zoeken

Omdat zo'n online harde schijf soms ook wat onoverzichtelijk kan zijn, heeft Google Drive gezorgd voor een uitzonderlijk sterke zoekfunctie. Je kunt hier zoeken op woord, maar ook op type, eigenaar, enzovoorts. Zo vind je binnen een handomdraai wat je nodig hebt, zelfs als het om een afbeelding of tekst in een gescand document gaat!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020