Excite

Wil je gratis film kijken via internet?

Er zijn op internet vele websites te vinden, waar je gratis een film kunt kijken. Op Youtube staan vaak delen van films en zo zijn er ook andere websites waar je gratis een film kunt kijken via internet. Maar deze websites zijn vaak illegaal en de kwaliteit van de films is niet altijd even goed. Toch is het mogelijk om op legale wijze gratis films te kijken via internet.

Een van die legale websites is hulu.com. Op deze Amerikaanse website kun je niet alleen films kijken, maar ook series, backstage-materiaal, documentaires en filmtrailers bekijken. En dat kan allemaal gratis! Alleen zul je op de website wel reclame zien. Een ander nadeel van hulu.com is dat je dit nog niet buiten Amerika kunt bekijken. Wel wordt er aan internationale uitbreiding gewerkt, zodat je ook buiten Amerika gratis films zal kunnen bekijken via internet.

Wil je toch in Nederland gratis iets bekijken op internet, dan kun je ook terecht op uitzendinggemist.nl. Op deze website van de zenders Nederland 1, 2 en 3 kun je niet alleen terecht om een aflevering van je favoriete serie te bekijken, je kunt er ook films kijken. Dit zijn vaak telefilms, die speciaal voor tv gemaakt zijn, maar ook bekende films kun je soms terugkijken op uitzendinggemist.nl.

Als je bereid bent om tegen kleine betaling online een film te kijken, dan zijn er ook mogelijkheden. Zo heeft Videoland een website die Videoland on demand heet. Daar kun je gewoon online een film huren of kopen en dat kost maar een paar euro. Van dit soort digitale videotheken zijn er op internet meerdere te vinden. En een film die je online bekijkt, kun je ook op je tv bekijken als je je computer aansluit op je tv. Zo kun je toch goedkoop een film kijken.

 (photo © thms.nl)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021