Excite

Gratis filmpjes kijken op internet

Televisie kijken is uit, gratis filmpjes kijken is in. Tegenwoordig is gratis filmpjes kijken via internet steeds makkelijker. Talloze weblogs publiceren leuke, spannende, grappige of interessante filmpjes die je kunt kijken. Daarnaast heb je websites als YouTube, waar je filmpjes vanuit de hele wereld kunt kijken. Het enige dat je betaalt, is de verbinding met internet, maar die zul je in de meeste gevallen sowieso betalen, of je nu filmpjes kijkt of niet.

Wat is de toekomst van films op internet? Voorlopig zal het ongetwijfeld nog blijven bij gratis kleine filmpjes kijken. In de toekomst is de kans echter groot dat er ook lange films gratis beschikbaar worden gesteld. YouTube biedt al de mogelijkheid om films te bekijken en zal die optie in de toekomst zeker uitbreiden. Gezien het miljoenenpubliek dat de website dagelijks trekt, zorgt dat ongetwijfeld voor een flinke impuls met betrekking tot het kijken van online filmpjes.

Als je niet per se gratis filmpjes hoeft te kijken, maar ook best een klein bedrag wil betalen voor goede kwaliteit, dan zijn er al verschillende mogelijkheden. Zo kun je films downloaden via iTunes, maar ook 'huren' via YouTube. Voor een paar dollar heb je dan een leuke speelfilm op je harde schijf staan, die je meestal een beperkt aantal keer kan bekijken. Het grote voordeel hiervan is dat je de films kunt kijken wanneer je wilt en dat je geen reclame tussendoor hebt. Bovendien verbruikt een computerscherm vaak veel minder energie dan een enorme flatscreen. Van het geld dat je bespaart op je energierekening kun je dan weer een extra film huren!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020