Excite

Gratis games downloaden voor de Samsung Galaxy

Wil jij gratis games downloaden voor je Samsung Galaxy? Er zijn heel veel manieren om dit voor elkaar te krijgen en het mooiste is: het kost je helemaal geen extra geld!

De makkelijkste plek is door de App te gebruiken die reeds op je telefoon staat. Deze App heet 'Market' of 'Markt'. Hier kun je zowel betaalde als gratis games vinden en je kunt hier zelfs op selecteren. Als er iets is wat je leuk vindt, kun je het downloaden naar je telefoon. Heel erg gemakkelijk dus! Er zijn allerlei leuke spelletjes te downloaden, zoals puzzels, actiespellen, denkspellen en grappige spelletjes. Bevalt een spelletje toch niet? Dan kun je het ook altijd weer verwijderen.

Je kunt ook gratis games krijgen voor je Samsung Galaxy door deze te ruilen met iemand via BlueTooth. Jullie moeten BlueTooth dan beiden aan hebben staan en je vriend of vriendin kan het spel dan versturen. Het kan soms wel even duren tot het binnen is.

Ook op internet kun je allerlei gratis games vinden. Je kunt met je Samsung Galaxy zelf op het internet gaan en het downloaden, maar de games ook via je PC binnenhalen en vervolgens met een USB-kabel op je telefoon zetten.

Pas wel altijd goed op voor virussen wanneer je spellen niet van de 'Market' haalt. Zorg ervoor dat je zeker weet dat bepaalde websites of vrienden met BlueTooth te vertrouwen zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020