Excite

Gebruik gratis software om etiketten te maken

Om je brieven van een officieel karakter te voorzien, kun je etiketten op je enveloppen plakken. Het staat niet alleen netter op een formele brief, maar ook weet je zeker dat de postbode zich niet kan vergissen in het handgeschreven adres.

Om etiketten te maken, kun je gebruik maken van Microsoft Word. Veel mensen hebben deze tekstverwerker al op hun computer staan en dan is het heel eenvoudig om etiketten te maken. Je kunt ervoor kiezen om één etiket te maken, maar je kunt ook een volledig vel etiketten maken. Het voordeel daarvan is dat je zo'n document met etiketten kunt opslaan en een volgende keer weer snel kunt gebruiken, zo hoef je de adressen niet steeds te typen.

Heb je geen Microsoft Word of heeft jouw tekstverwerker de optie niet om etiketten te maken? Dan kun je ook gebruik maken van gratis software waarmee je etiketten kunt maken. Je kunt bijvoorbeeld de software van Herma downloaden. Deze producent van etiketten heeft meerdere softwaredownloads waarmee je etiketten kunt maken. Er is een etiketten-assistent online en er zijn etikettenprogramma's die je in je eigen programma's als Microsoft Word kan helpen met je etiketten.

Herma Label World is een los programma dat je gratis van de site kunt downloaden. Wanneer je Herma-etiketten gebruikt, kun je het formaat van jouw etiketten eenvoudig opzoeken in de software. Dan heb je vervolgens de volledige controle om je etiketten op te maken. Je kunt gebruik maken van kleuren, objecten en verschillende manieren om je tekst op te maken. Om je brieven een officieel etiket te geven, hoef je helemaal niet zoveel moeite te doen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018