Excite

Download gratis telefoon games

Er zijn veel aanbieders die je de mogelijkheid geven om gratis telefoon games te downloaden. Daarbij moet je wel goed opletten dat het niet opeens een abonnementsdienst betreft, die je constant sms'jes stuurt. Want dan is je gratis game opeens niet gratis meer.

De meeste gratis telefoon games kun je downloaden op getjar.com. Daar vind je games voor bijna elke telefoon. Niet alleen voor de allernieuwste smartphones, maar ook voor de oudere telefoons zijn er leuke spelletjes te vinden. Het enige wat je hoeft te doen is rechtsboven op de site het type van je telefoon ingeven. Dan kun je zoeken naar een leuke game die jou wel aanspreekt.

Voor de meest gangbare telefoons zijn er ontzettend veel games te vinden op getjar.com. Je kunt daarom de games sorteren op de categorieën die jou aanspreken. Heb je een spelletje gevonden wat je leuk lijkt? Dan kun je het aanklikken om een uitgebreide beschrijving te lezen of om te kijken of de game inderdaad geschikt is voor je telefoon.

Als je het spelletje gaat downloaden, heb je twee mogelijkheden. Je kunt met je telefoon naar de mobiele website van getjar gaan, of het spelletje gewoon naar je computer downloaden. Vanaf je computer hoef je het alleen nog op je mobiel te zetten, bijvoorbeeld via bluetooth of via een usb-kabeltje. Na het geïnstalleerd te hebben op je telefoon, kun je je nieuwe game gaan spelen.

Heb je een smartphone? Dan kun je op getjar.com niet alleen spelletjes downloaden voor je telefoon, maar ook nieuwe applicaties voor bijvoorbeeld muziek, je batterij of een app voor sociale netwerken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021