Excite

Gratis widget van je afbeeldingen

Heb je een prachtige camera die kwaliteitsafbeeldingen maakt en vind je het ook jammer dat je ze altijd moet verkleinen om ze op internet te kunnen zetten? Met ClosR kan je gerust de volledige resolutie behouden. Met ClosR krijg je namelijk eerst de volledige afbeelding te zien maar in een formaat dat op je scherm past. Vervolgens kan je zoomen en scrollen zoveel je maar wilt. Een heel overzichtelijke manier om grote afbeeldingen te bekijken dus. En voor de bezoekers van je website geldt hetzelfde.

Zo ga je te werk: Je registreert je op closr.it. Vervolgens laad je je afbeelding in, let er op dat die best een zo hoog mogelijke resolutie heeft. Vervolgens krijg je de mogelijkheid een widget te creeëren. Dat is een klein, alleenstaand programmaatje dat je overal kan parkeren, bekend van onder andere google desktop en windows vista. Je widget van Closr.it kan je ook in iGoogle, e-mail en facebook verwerken. Je krijgt ook meteen een link die je in je blog of website kan embedden.

Als je dus foto's of afbeeldingen van hoge kwaliteit niet wil verkleinen, is dit een interessante oplossing. Bekijk hier een voorbeeld:

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020