Excite

Grote internetstoring KPN door technisch mankement

  • © Getty Images
Veel KPN-abonnees hebben al sinds donderdag geen internet. Dit komt door een grootschalige internetstoring, die zich al op donderdagochtend voordeed en nog steeds niet opgelost is. Abonnees in het hele land hebben last van deze storing, die dus niet regiogebonden is.

KPN heeft inmiddels bevestigd dat er sprake is van een grote storing, die het gevolg is van een technisch mankement. Het bedrijf heeft aangegeven er alles aan te doen om zo snel mogelijk met een oplossing te komen. Het opvallende is dat niet iedereen er last van heeft, zelfs niet in de getroffen regio's. Ook daar kan het zijn dat de ene abonnee wel gewoon internet heeft, terwijl de andere het niet heeft.

Het zijn niet alleen particuliere abonnees die getroffen worden door de storing. Ook zakelijke klanten zijn op verschillende plekken in het land de dupe geworden van de storing. In sommige gevallen kan daarbij een noodoplossing gerealiseerd worden via een privélijn, maar dat geldt niet voor elke locatie.

Het is niet voor het eerst dat KPN te kampen heeft met storingen. Ook interactieve tvvan het bedrijf heeft al ruim een week regelmatig storingen. Volgens KPN hebben deze twee storingen echter niets met elkaar te maken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020