Excite

Speel Guitar Hero op de Wii

Guitar Hero op de Wii biedt veel uitdagingen en je kunt je eigen scores verbeteren. Het is ook leuk om het samen met anderen te spelen.

Wat is Guitar Hero?

Bij Guitar Hero heb je een gitaar en moet je bekende rocknummers spelen. Dat doe je volgens de aanwijzingen op het scherm. Je kunt de moeilijkheidsgraad aanpassen van makkelijk naar moeilijk en zo jezelf blijven uitdagen. Ook kun je tegen andere mensen strijden. Helemaal leuk wanneer je twee gitaren hebt.

Talloze spellen

Er zijn talloze spellen te koop voor Guitar Hero op de Wii. Je hebt van de meeste spellen een variant met gitaar, maar ook eentje zonder gitaar, voor als je er al eentje hebt. Op ieder spel staan andere nummers die je kunt spelen, waardoor er eindeloos veel mogelijkheden zijn.

Warriors of rock superbundel

Ook heel leuk is de Warriors of Rock Superbundel. Je hebt dan een spel met allerlei muziek. Ook krijg je er een gitaar bij, een drumstel en en microfoon. Je kunt dan dus een hele band vormen met je vrienden en zo nummers maken. Elk nummer bevat ook nog eens 13 uitdagingen om te halen. Speel het refrein bijvoorbeeld foutloos of haal een bepaalde score. Er staan onder andere nummers op van Muse, Linkin Park, ZZ-top, Slayer en Black Sabbath.

Waar kopen?

Guitar Hero kun je bij de meeste spellenwinkels kopen. Guitar Hero is wel vrij prijzig, voor een spel met gitaar betaal je al snel rond de honderd euro. Goedkoper kan gelukkig ook: koop het tweedehands. dit kan bijvoorbeeld op www.bol.com.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020