Excite

Haal sms’jes terug met iRecovery Stick

Ben je bang dat je vriend(in) vreemd gaat en zou je best eens in zijn of haar telefoon willen kijken of er sms’jes staan die je vermoedens bevestigen? Dan kun je dat het beste pas doen, nadat je de iRecovery Stick hebt gekocht. Die stick is namelijk speciaal ontworpen om ook verwijderde sms’jes terug te halen. De stick heeft maar één nadeel; hij werkt alleen op iPhones.

De iReovery Stick haalt niet alleen sms’jes terug, maar ook verwijderde contactgegevens en navigatiedata, als de telefoon ook als navigatie gebruikt is. De stick blijkt inmiddels behoorlijk populair te zijn bij mensen die vermoeden dat hun partner iets te verbergen heeft. De fabrikant prijst de stick ook als zodanig aan; waarschijnlijk is de markt met wantrouwige partners veel groter dan de markt van iPhone-gebruikers die per ongeluk gegevens gewist hebben.

Volgens een woordvoerder van het bedrijf kan de stick ook erg handig zijn voor werkgevers die denken dat hun personeel hen bedondert of zelfs voor de politie. De stick kan eenvoudig aan een computer verbonden worden, net als de iPhone. Zodra de iPhone en de stick beiden aan een computer gekoppeld zijn, haalt de stick de data van de telefoon. Dit kan – afhankelijk van hoeveel er op de iPhone staat – een paar uur duren. De stick is te koop voor ongeveer €250 en werkt ook met toekomstige iPhone modellen.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020