Excite

Habbo Hotel: nu ook in Nederland

Het heeft even geduurd, maar Habbo Hotel is in Nederland nu ook te spelen. Dit Hotel bestaat al sinds 2000 en is door de jaren heen uitgegroeid tot de allergrootste online community van de wereld. In totaal spelen meer dan 200 miljoen tieners en andere liefhebbers deze sociale game. En daarom is hij nu ook verkrijgbaar in het Nederlands.

Wat is Habbo Hotel?

Habbo Hotel Nederland is in feite niets anders dan alle andere Habbo Hotels. Het doel van de game is dan ook hetzelfde; op een leuke en creatieve manier online bezig zijn en daar ook nieuwe mensen 'ontmoeten'. Het leuke van dit hotel is dat er, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Second Life, sprake is van een veilige omgeving. Elk hotel heeft een moderator. Dit is een volwassen toezichthouder die speciaal getraind is in dit soort werk. Deze moderator komt meteen in actie als er iets in het hotel gebeurt dat niet door de beugel kan. Ook dringende vragen kunnen door deze moderator beantwoord worden.

Het idee achter Habbo Hotel

Het Habbo Hotel is een heel uitgebreid spel, waar allerlei vaardigheden op de proef worden gesteld. Zo kun je er speciale Habbo items ruilen, waardoor je economische kennis en vaardigheden aangescherpt worden. Ook kun je credits verdienen waarmee je items kunt 'kopen'. Je kunt contacten leggen met andere spelers en berichten naar elkaar sturen.

Daarnaast is het vooral een creatief spel; je maakt je eigen Habbo avatar aan en ontwerpt kamers in het hotel. En daarbij horen ook allerlei andere activiteiten; feestjes vieren, voor dieren zorgen, uitgaan met anderen, chatten, speciale opdrachten vervullen, enzovoorts. Voor alles kun je punten verdienen die je verder helpen.

Habbo Hotel voor alle leeftijden

In principe is Habbo Hotel Nederland geschikt voor alle leeftijden. Wel wordt kinderen onder de 12 geadviseerd om met hun ouders te overleggen. Voor ouders is veel informatie op de site beschikbaar. Op die manier kunnen zij er ook van verzekerd worden dat het veilig is. Als je je verder aan de huisregels van het hotel houdt, dan zit je goed!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020