Excite

Halo Reach in de schappen

Volgens Microsoft is het voor het eerst sinds het debuut van Star Wars: Episode 1 dat fans zo enthousiast zijn om een serie opnieuw te kunnen beleven. Dat de game volgens vice-president Phil Spencer de grootste ooit is, komt naar zijn zeggen door de toewijding van fans en de grootte en omvang van de serie.

Met Halo Reach maakt Microsoft Game Studios de belofte waar dat ze dit jaar het grootste jaar voor de Xbox maken. Het spel is namelijk alleen op deze console te spelen. Van de eerdere drie Halo games gingen er wereldwijd al 34 miljoen over de toonbank.

Meer dan 400 winkels openden in Groot-Brittannië voor een groot publiek. In New York wachtte een trouwe dan, Delio Gautreaux, maar liefst 55 uur om er zeker van te zijn dat hij als eerste de Best Buy in kon, waar Halo Reach werd verkocht.

Halo Reach is vanaf vandaag wereldwijd te koop voor een adviesprijs die er niet om liegt: zo'n zestig euro. Het is te hopen dat in Nederland ook het prijsgevecht aanwakkert, zoals in het Verenigd Koninkrijk. Daar kun je de game namelijk al vanaf dertig pond kopen.

Afbeelding: Halo Reach

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020