Excite

Handige tips om je e-mails te verbeteren

Vrijwel iedereen verstuurd elke dag emails. Emails naar familie, emails naar vrienden en emails naar collega's, klanten en opdrachtgevers. Dan is het een must om er voor te zorgen dat je email er zo verzorgd mogelijk uit ziet. Of simpelweg heel erg leuk. Daarvoor zijn online een aantal handige tooltjes te vinden.

NeedASig

NeedASig is een handige website, waar je vrij gemakkelijk handtekeningen voor je emails kunt genereren. De handtekening wordt in het Engels signature genoemd, waarvan 'sig' de afkorting is. Via de applicatie op de website kun je jouw emailadres mooi vormgeven. Even uploaden via je emailadres en standaard onder elke email als handtekening laten weergeven. Je hebt de mogelijkheid om achtergronden te kiezen, tekst, kleur en vorm aan te passen en om de gemaakte 'sigs' op te slaan op je computer.

NeedASig.com

WiseStamp

WiseStamp kan net als NeedASig voor automatische handtekeningen zorgen onder je email, maar gaat net een stapje verder. Via WiseStamp kun je een digitale stempel van je signature maken. Je handtekening wordt dan niet alleen voorzien van een mooi vormgegeven tekst, maar kan ook links bevatten naar je Twitter-account, je Facebook- of LinkedIn-profiel en video of foto's bevatten. Erg uitgebreid en erg cool.

WiseStamp.com

HideText

Emails zijn erg gevoelig voor SpamRobots. Net als contactinformatie op je weblog of op andere sites. Er zijn Spambots die het internet afspeuren naar emailadressen en emails. Om te voorkomen dat deze Spambots jouw informatie vinden, is HideText bedacht. Via deze site kun je elke tekst om laten zetten in een afbeelding. Mensen kunnen de tekst op de afbeelding gewoon lezen, maar Spambots zien helemaal niets aan de afbeelding. Ideaal voor het prive houden van gevoelige informatie!

HideText.net

Afbeelding: Flickr, kevindooley

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020