Excite

Scoor hele goedkope laptops!

Laten we eerst vast één ding voorop stellen: als je te maken krijgt met écht hele goedkope laptops en de herkomst van de laptops is niet helemaal duidelijk, dan kun je er het beste ver vandaan blijven. Het hoeft niet illegaal te zijn, maar bedenk goed dat ook het ontwikkelen van laptops geld kost en dat ze dus echt niet voor (bijna) niets weggegeven kunnen worden. Maar hoe kun je wel eerlijk hele goedkope laptops scoren?

 

Allereerst helpt het om je eisen niet te hoog te stellen. Als je niet per se het nieuwste van het nieuwste hoeft, dan kun je heel gemakkelijk slagen voor een goedkope laptop. Bezoek een winkel op het moment dat er net nieuwe laptops uit (gaan) komen. De winkel wil dan graag ruimte maken voor die nieuwe, duurdere laptops en is meer genegen om jou een scherpe prijs te bieden. Ook een goed moment is op zaterdag, niet te lang voor sluitingstijd. Veel verkopers willen dan graag nog een target halen en geven je graag een korting als dat betekent dat je die laptop direct meeneemt.

 

Als je eisen echt heel erg beperkt zijn, dan kun je ook tweedehands hele goedkope laptops scoren. Kijk eens in een kringloopwinkel of op websites als Marktplaats. En ook slim: vraag in je omgeving of mensen nog een laptop over hebben! Als er net iemand is die zelf een nieuw exemplaar heeft gekocht, dan mag je de oude misschien wel voor een zacht prijsje - of zelfs voor niets - overnemen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020