Excite

Het inrichten van je huis doe je online

Het nieuwe jaar is begonnen en dat roept bij veel mensen behoefte aan voorjaarsschoonmaak op. Daarbij wordt ook gelijk het hele huis opnieuw ingericht in veel huishoudens. Het inrichten van je huis is een zware taak. Sjouwen van meubels, wellicht wat schilderen, nieuwe gaten in de muren boren en ga zo maar door. Logisch dat je eerst een planning moet maken.

Het maken van een goede planning voor het inrichten van je huis scheelt een hoop extra werk. Of het nu gaat om een nieuw huis na een verhuizing of het opnieuw inrichten van je woonkamer, er zijn online tools om dat van te voren te plannen. Zo kun je bij Jordans.com aan de slag met de roomplanner. Maten, meubilair en kleur zijn allemaal uit te kiezen en in te plannen. Nadat je de roomplanner hebt gelanceerd en de juiste maten hebt ingevoerd van de kamer(s) die je wilt inrichten, kun je lekker gaan schuiven en puzzelen met je digitale meubels.

Een alternatief is Buildy.net. Daar kun je je gratis aanmelden en eveneens je huis invoeren om in te richten. Het scheelt zoveel extra werk en is makkelijker dan zelf het huis uittekenen op papier. Bovendien kun je het huis via Buildy.net delen op je sociale netwerken, of om je huis te koop aan te bieden op internet. Kortom, aan het digitaal inrichten van je huis zitten een hoop voordelen!

Afbeelding: Flickr, back_garage

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020