Excite

Het langste emailadres ter wereld

Het is misschien wel de uitvinding van eind vorige eeuw. Het emailadres. Een simpele manier om iemand met behulp van een naam, een symbool en een provider een boodschap te sturen. Er zijn weinig mensen die nog zonder een emailadres zouden willen doen.

Voor het gemak houdt iedereen zijn of haar emailadres zo simpel mogelijk. Niet te ingewikkeld, makkelijk te onthouden, dat is het meest praktisch. Dan kan oma hem ook onthouden en weten zakenpartners je sneller te vinden. Bovendien hoef je dan niet zoveel in te tikken.

Tel even hoeveel karakters jouw emailadres heeft. Ergens tussen de 15 en de 30, gokken wij. Dat is prima, maar daarmee kom je bij lange na niet in de buurt van het langste emailadres ter wereld. Dan zul je toch van betere huize moeten komen. Als in: een emailadres aanvragen van 345 karakters.

Het langste en werkende emailadres ter wereld kun je hier vinden. contact-admin-hello-webmaster-info-services-peter-crazy-but-oh-so-ubber-cool-english-alphabet-loverer-abcdefghijklmnopqrstuvwxyz@please-try-to.send-me-an-email-if-you-can-possibly-begin-to-remember-this-coz.this-is-the-longest-email-address-known-to-man-but-to-be-honest.this-is-such-a-stupidly-long-sub-domain-it-could-go-on-forever.pacraig.com, voor als u echt een mailtje wilt sturen. Het lijkt ons dat je dan dus echt niet gevonden wil worden.

Ook erg onpraktisch als je het even snel aan iemand wilt doorgeven. Of in moeten vullen als je een App wilt bestellen of iets anders online. Kortom, erg onpraktisch. Maar wel hilarisch. En dat telt uiteindelijk ook ergens voor.

Afbeelding: Flickr, rmgimages

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020