Excite

Wat zijn hidden object games?

Wat zijn hidden object games nou eigenlijk? Misschien heb je de term al eens gehoord, maar weet je niet wat er wordt bedoeld. Het is een erg leuk type spel, dat steeds geliefder lijkt te worden.

Wat is een hidden object game?

Een hidden object game is een spel waarbij je in een bepaalde ruimte zit waar allemaal voorwerpen zijn verborgen. Het is aan jou om alle gevraagde voorwerpen binnen de tijd te vinden. Meestal moet je er tussen de 10 en 20 vinden, maar zitten er veel meer verborgen. Ook zijn lang niet alle objecten even gemakkelijk te vinden. Soms zitten ze verborgen in de tekening zelf, waardoor het amper opvalt. Het is dus een echte uitdaging om een hidden object game te spelen. De meeste spellen bevatten meerdere ruimtes waar je kunt zoeken.

Andere minigames

In veel hidden object games heb je ook nog andere minigames die je moet doen. Deze vinden tussendoor plaats, bijvoorbeeld als bonusopdracht. Denk aan spellen als memory, maar ook andere puzzelspellen waarbij je je hersenen echt moet kraken.

Let op de taal

Let goed op de taal wanneer je een hidden object game koopt. Veel spellen zijn niet in het Nederlands te spelen, maar alleen in het Engels. Dit is best lastig voor veel mensen, omdat er woorden voorkomen die ze niet kennen. Er zijn gelukkig ook genoeg games die wel in het Nederlands te koop zijn.

Prijs

De meeste hidden object games kosten rond de tien euro in de winkel. Dit is dus niet echt duur en je hebt toch erg veel plezier!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020