Excite

Een leuke en hippe laptoptas voor dames

Een laptoptas is handig voor iedereen die een laptop heeft. Zeker als je je laptop vaak ergens mee naar toe neemt, is het onmisbaar om een goede laptoptas te hebben. In vrijwel elke computerzaak kun je wel laptoptassen kopen, maar vaak zijn deze maar saai en zwart. Dat hoeft helemaal niet! Voor de dames die een leuke, hippe laptoptas willen, is er voldoende keus.

Zo zijn er de tassen van Decoded. Zij hebben niet alleen een hippe laptoptas voor dames, maar ook voor heren hebben zij tassen. Deze tassen van Decoded lijken in eerste instantie niet op een laptoptas, zoals bijvoorbeeld het model Shopper. Deze tas lijkt op een gewone zwarte of bruine damestas maar blijkt van binnen voldoende ruimte te bieden voor een 15,6 inch laptop en voor andere spullen. De binnenkant van de tas is paars en in die kleur krijg je een sleeve erbij, voor extra bescherming van je laptop. Er hangt wel een prijskaartje aan deze hippe laptoptas. De tas kost 229,95 euro.

Vind je deze tassen een beetje duur? Hou dan de folders van winkels als Kruidvat in de gaten. Vaak heeft Kruidvat leuke, betaalbare laptoptassen in verschillende kleuren en designs. Met deze vrolijke gebloemde tassen, waarin je ook nog andere spullen kunt opbergen, val je zeker op, zonder dat je daarvoor diep in de buidel hoeft te tasten.

Bij het merk Golla heb je ook keuze uit verschillende hippe, laptoptassen voor verschillende prijzen. Zo heb je de Golla Milo notebooktas. Deze tas is grijs gebloemd en geschikt voor laptops tot 15,4 inch. Voor 46,99 euro is jouw laptop optimaal beschermd. De tassen van Golla zijn namelijk gevoerd met 10 mm extra dik foam, zodat de tas en je laptop tegen een stootje kunnen. Met deze hippe tas hoef je niet bang te zijn dat er iets met je laptop gebeurt, je kunt 'm eenvoudig overal mee naartoe nemen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019