Excite

Bescherm je iPhone met een hoesje voor iPhone 5

De iPhone 5 verscheen in het najaar van 2012. Één van de opmerkelijkste veranderingen is dat het scherm van 3,5 inch naar 4 inch is gegaan. Dat betekent dat je voor de bescherming van je telefoon een hoesje voor de iPhone 5 nodig hebt, dat voldoet aan dit nieuwe formaat.

Hoesje iPhone voor bescherming

Tegenwoordig worden veel iPhones verstrekt op basis van een lease contract. Schadevrije, simlock-vrije iPhones zijn bovendien veel geld waard. Het is daarom een goede idee om je iPhone 5 te beschermen tegen krasjes en andere beschadigingen. Zo kun je aan het einde van de abonnement, of bij het verschijnen van een nieuwe iPhone, nog een aardig bedrag terugkrijgen voor je smartphone van Apple.

Soorten iPhone 5 hoesjes

Iedereen heeft een eigen wensen wat betreft hoesjes voor de telefoon. Zo zijn bijvoorbeeld trendy iPhone 5 hoesjes, maar ook leren hoesjes en hoesjes die puur dienen ter bescherming.

  • iPhone flip case hoesje: dit hoesje voor de iPhone 5 is perfect als je maximale bescherming wilt. De hoes is gemaakt van stevig plastic of leer, waarbij de voorkant teruggeklapt kan worden. Zo blijft de telefoon beschermd tijdens het gebruik.
  • iPhone bumper: een sportieve look voor je iPhone 5 geef je door een iPhone bumper. De bumper beschermt alleen de zijkanten van je telefoon. Handig als je vaak je telefoon laat vallen. Door de dikke randen wordt ook je beeldscherm beschermd.
  • iPhone cover: een slank design voor je telefoon behoud je met een iPhone cover. Dit hoesje voor de iPhone 5 wordt ook wel hard case of snap on cover genoemd. In combinatie met een screen protector is ook hiermee je iPhone 5 goed beschermd.

Hoesje iPhone 5 kopen

De iPhone 5 was nog niet te koop, maar winkels zoals Amazon hadden al menig hoesje voor de iPhone 5 in de collectie ruim voor de release van de smartphone. Online kun je hoesjes bestellen bij bijvoorbeeld hoesjesonline.nl. Hier is een breed aanbod, waardoor er voor iedere smaak een hoesje voor de iPhone is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020