Excite

Hoeveel kost een Wii: de prijzen

Wil jij graag een spelcomputer kopen en het liefst een Wii? Hoeveel kost zo'n een Wii eigenlijk? De prijzen die we hier noemen, zijn op het moment van schrijven. Nu kun je voor 149,95 euro bij Bol.com een Wii kopen, hier zit het spel Wii Sports Resort ook bij in. Ook zijn er geregeld aanbiedingen. Je kunt dan bijvoorbeeld een gratis extra spel krijgen bij je Wii.

Wat krijg je er allemaal bij?

Een standaard Wii bevat de Wii zelf, één controller met beschermhoes, een Nunchuck controller en het spel Wii Sports. Dat spel is een leuke manier om kennis te maken met de Wii. Je leert hoe de besturing werkt met spelletjes. Je kunt spellen spellen als bowlen, tennis, honkbal en boxen spelen.

Andere spellen

De Wii heeft natuurlijk ook veel meer andere spelletjes. Er zijn sportgames, partygames, muziekgames en games om lekker te bewegen. Ook kun je de Wii uitbreiden met extra controllers zodat je met andere spelers tegelijk kunt spelen. Of koop het Balance Board. Veel games werken met het Balance Board, je moet hier dan op gaan staan en bewegen. Het bord reageert op je bewegingen.

Conclusie

Je moet dus niet alleen een Wii kopen, maar ook de spellen erbij. De basis kost rond de 150 euro maar spellen kosten doorgaans tussen de 20 en 50 euro. Afhankelijk van hoeveel games je wil, kun je dus erg veel geld kwijt zijn voor een Wii. Een Wii kun je kopen in speelgoedwinkels, warenhuizen, muziekwinkels en op het internet. Hou de aanbiedingen in de gaten want dat kan je veel geld schelen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020