Excite

Heb je een HTC? Download gratis handige software!

Voor een HTC software downloaden kan nodig zijn om je telefoon te updaten of om extra functies op je telefoon te kunnen gebruiken.

Software voor updates van je HTC

OP htc.com of htc.nl heb je alle nodige software op één website. HTC biedt je de mogelijkheid om deze gratis te downloaden. Uiteindelijk hoort deze service standaard bij je telefoon.

Het enige nadeel van de website is dat deze niet voor iedereen even overzichtelijk is. Om bij de software uit te komen moet je eerst klikken op Support. Hier kun je je product (telefoontype) selecteren. Klik je vervolgens op Downloads, dan kun je de nodige updates of software voor je HTC gelijk downloaden.

Leuke en handige software voor je HTC

Op htcfreeware.com vind je gratis software voor je HTC. Je kunt er onder freeware spelletjes downloaden, zoals Sudoku, maar ook handige programma's zoals HTC Sense Facebook en applicaties voor het weer. Onder HTC Software vind je de software voor de HTC.

Je moet wel weten hoe je de programma's op je HTC zet. Benader je de website vanaf je PC of laptop, dan slaat hij het op als een bepaald bestandstype (bijvoorbeeld .cab). Onthoud waar je dit bestand hebt opgeslagen, sluit je HTC aan op je computer, en kopieer het vanaf je computer naar je telefoon.

Op de Android-markt

Heb je geen computer bij de hand of wil je rechtstreeks op je telefoon wat installeren, zorg dan dat je internet hebt en bezoek de Android-markt (standaardapplicatie op je HTC). Hier kun je op zoek naar updates, games en andere handige applicaties.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018