Excite

Hybride beamer: beamer van de toekomst

Hoewel veel mensen er nog nooit van gehoord hebben, bestaat de hybride beamer al even. Wat de hybride beamer precies is? Een beamer die je wel de voordelen biedt van een gewone beamer, maar niet de nadelen.

Het belangrijkste voordeel van de hybride beamer is te vinden in de lamp. Die gaat maar liefst 20.000 branduren mee en hoef je dus eigenlijk nooit meer te vervangen. Dit is mogelijk, omdat het een laser-/led-lichtbron is. Je krijgt dan de mooiste kleuren en de scherpste kwaliteit, zonder dat je daarvoor regelmatig een nieuwe lamp aan hoeft te schaffen. De lampen in de hybride beamer gaan bovendien direct aan en uit als je dat wilt. Je hoeft dus niet meer te wachten voor je je film af kunt spelen!

Een ander groot voordeel van de hybride beamer is te vinden in de weergave, vooral van de kleuren. Door de inzet van het nieuwe type lamp, is het mogelijk om kleuren weer te geven op een manier die niet haalbaar is voor de ouderwetse lampen. De kwaliteit van je film gaat dus ook vooruit en dat betekent dat de meerprijs van een hybride beamer zich al snel terugbetaalt in kijkplezier.

Op het moment zijn hybride beamers nog wat duurder dan gewone beamers. Mocht je het prijsverschil op dit moment nog niet willen betalen voor een beamer, wacht dan even. Voor je het weet zijn ook de hybride beamers weer een stuk normaler geworden en kun je ze voor een zeer aantrekkelijke prijs aanschaffen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018