Excite

I pad, you pad... we all love the iPad!

I pad, you pad, we pad... Alhoewel padden nog geen werkwoord is, kan dat niet lang duren met de populariteit van de iPad en andere tabletcomputers. Voor wie is de iPad eigenlijk het meest geschikt en is het ook iets voor jou?

Waarom een tablet?

De tablet hangt qua formaat tussen een PDA en een laptop in en is in gebruik net geen laptop. Je zult hem dus niet zo snel kopen in plaats van een laptop

De iPad 1

De eerste generatie iPads waren de start van een run op tablet-pc's. Buiten Apple wilde elk bedrijf nu ook een tablet en gebruikers konden er maar geen genoeg van krijgen. De iPad 1 is geschikt voor iedereen die een tablet-pc wil voor de games en het internet, en die geen behoefte heeft aan video's en foto's maken of te kunnen Facetimen (beeldbellen).

De iPad 2

De iPad 2 zorgde verrassend genoeg voor een net zo grote run. Mensen stonden in de rij voor dit gadget, zelfs toen het al maanden op de markt was. De voordelen boven een iPad 1 zijn toch de camera's; één aan de voor- en één aan de achterkant van de iPad. Alhoewel de kwaliteit van de camera niet top is, kun je er wel uitstekend mee beeldbellen. De processor is ook beter, maar bij normaal gebruik merk je hier niet heel veel van.

Andere tabletcomputers

Wil je liever geen iPad maar een andere tablet? Onder meer Samsung heeft tablets op de markt gebracht. Je kunt in grotere winkels zoals de MediaMarkt de verschillende tablets naast elkaar bekijken en (op verzoek) uitproberen. Zo kun je makkelijker uitvinden welke tablet bij jou past.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018