Excite

Ideeën opslaan met douche-notitieblok

Krijg jij ook altijd van die geweldige ideeën onder de douche, maar ben je ze vergeten als je eenmaal bij je computer of notitieblok bent? Dan is de nieuwe AquaNotes Waterproof Notepads misschien wel wat voor je. Dit notitieblok hang je in je douche, zodat je alles wat in je opkomt direct op kunt schrijven.

Als je zoekt naar inspiratie, dan vind je het meestal niet. Op momenten dat het je eigenlijk helemaal niet uitkomt, bedenk je dan weer de leukste dingen. Als je net in de auto zit, op het toilet of zelfs onder de douche. Voor die laatste momenten is de AquaNotes Waterproof Notepad ontwikkeld. Dit waterdichte notitieblok kan met zuignappen aan de wand in je douche bevestigd worden en geeft je de mogelijkheid om ideeën direct op te schrijven als ze in je op komen.

Het blokje is ontzettend duurzaam en je kunt zelfs onder water schrijven. Als je wilt, kun je het notitieblok dus ook mee in bad nemen. De duurzaamheid vertaalt zich ook op andere vlakken. Zo zijn de blokjes recyclebaar, milieuvriendelijk en het blokje is bedrukt met inkt op sojabasis.

Voor de prijs van het blokje hoef je het niet te laten; je koopt al een blok met 40 vellen en een speciale pen met houder voor nog geen zeven dollar. Koop je direct een hele set, dan krijg je er eentje gratis.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019