Excite

Doe de inburgeringstest online

De inburgeringstest online doen kan bij de grappig bedoelde testen gewoon gratis. Wil je serieus oefenen voor de inburgeringstest of deze online maken, dan kun je een cursus kopen.

Dutchtutor.com heeft op youtube hulp aangeboden voor iedereen die graag Nederlands wil leren en de inburgeringstest wil halen. Op de website zijn gratis lessen te volgen en kun je ook cursussen bestellen. De cursussen zijn beschikbaar vanuit meerdere talen, waaronder Turks, Frans, Portugees, Spaans, Engels, Arabisch en Chinees.

Een andere website om je online voor te bereiden op de inburgeringstest is inburgeringscursus.net. Ook hier heb je de keuze uit veel verschillende talen. Veel van de cursussen verwijzen overigens door naar het aanbod van dutchtutor.com. Wel staat er op deze website ook meer informatie over de inburgeringstest.

Als je verder voor de inburgeringstest online wil oefenen, kun je ook meer leren over de gebruiken in Nederland. Zoek bijvoorbeeld eens naar 'typisch Nederlands'. Op YouTube krijg je dan talloze filmpjes te zien die je meer vertellen over wat typische gewoontes zijn in Nederland. Ook op 'Nederland inburgeren' kun je veel vinden.

Als je alleen voor de grap wil testen of je wel helemaal ingeburgerd bent, bijvoorbeeld als je al je hele leven in Nederland woont maar toch nieuwsgierig bent naar je kennisniveau, dan kun je onder andere op www.educatie.ntr.nl/nationaleinburgeringstest een test doen. Deze bestaat uit 36 vragen met verschillende thema's. Kijk maar hoe ver jij komt richting een tien...

Tot slot kun je ook vanuit je eigen taal zoeken naar de online inburgeringstest. Vaak kom je dan sneller uit op wat je zoekt.

  • Bron:
  • Bruce Clay,
  • Inc.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020