Excite

iPhone 4 blijft problemen opleveren

Het moest een revolutie worden in het land der smartphones. De iPhone 4 zou de nieuwe standaard worden op het gebied van moderne technologie. Maar het nieuwste toestel van Apple blijkt met de nodige problemen te kampen.

Zo werd vorige week bekend dat er problemen zijn met de antenne van de iPhone 4. Het bereik zou volledig wegvallen als de beller de linker onderkant van het toestel vasthoudt. Apple houdt stug vol dat die problemen verzonnen zijn, maar plaatste recentelijk wel ineens vacatures voor antennespecialisten online. Dat is een vorm van stilzwijgend toegeven.

Maar dat houden de problemen niet bij op. Ook met het touchscreen is iets mis. In principe moet het aanraakscherm tijdens een gesprek automatisch uitgeschakeld worden. Zo niet, dan bestaat de kans dat je met je oor, wang of kin per ongeluk ophangt. Of iemand anders belt. Of lege mailtjes stuurt. En dat is wat slordig.

Ook deze problemen ontkent Apple, maar er is een stortvloed van klachten over dit probleem van de iPhone 4 uitgestort de afgelopen week. Niet zo gek dat het marktaandeel van de hipste telefoon ter wereld danig te leiden heeft onder alle kritiek. Android toestellen lijken dan ook langzaam de markt over te nemen.

Afbeelding: iphone

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020