Excite

iPhone 5S snel op

Vandaag ging de verkoop van de nieuwe iPhone S5 van start in een aantal landen. Al snel was de nieuwste smartphone van Apple overal op. Daarmee lijkt het erop dat de voorraad van de telefoon maar erg klein was. Op dit moment is de levertijd zo’n zeven tot tien dagen. Later dit jaar wordt ook nog een gouden variant gelanceerd.

Gouden iPhone 5S

De snelle verkoop blijkt uit verschillende websites van Apple in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Hong Kong, China, Singapore en de Verenigde Staten. Bijna direct na de start van de verkoop sprong de levertijd van de iPhone S5 op zeven tot tien werkdagen. In sommige webwinkels is de gouden variant al zichtbaar. In die landen wordt als leverdatum ‘oktober’ genoemd, zonder specifieke dag. Hong Kong en Singapore lijkt nog geen duidelijkheid te zijn over de release van de gouden iPhone 5S.

Kleine voorraad iPhone 5S

Vooraf werd al gewaarschuwd voor een kleine voorraad van de iPhone 5S. Niet alleen in de webwinkel van Apple, maar ook bij de fysieke verkooppunten waren maar weinig telefoons beschikbaar. Dat melden bronnen op social media. Wanneer de iPhone 5S in Nederland zal uitkomen is niet bekend.

iPhone 5C

Voor wie er zit te wachten op een nieuwe iPhone, de iPhone 5C lijkt wel voldoende beschikbaar te zijn. De kunststof telefoon kan in alle beschikbare kleuren geleverd worden in de bovengenoemde landen. Met een levertijd van drie dagen hoef je er niet lang op te wachten. Apple werkt op dit moment aan het opschroeven van productie van de gouden iPhone 5S. Naar verwachting wordt dat het populairste nieuwe toestel van Apple.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020