Excite

iPhone app toont resultaat borstvergroting

Wil je weten hoe jij eruit zou zien als je een borstvergroting zou ondergaan? Download dan meteen de nieuwe app iAugment. Deze applicatie is speciaal gemaakt voor de iPhone en helpt om borsten op een foto groter te maken. Op deze manier moeten vrouwen die een borstvergroting overwegen vast kunnen kijken hoe dit mogelijk gaat staan.

iAugment is ontwikkeld door een Amerikaanse plastisch chirurg, Elizabeth A. Kinsley. Zij is de eerste arts die gebruik heeft gemaakt van 3D-technologie om vrouwen te laten zien hoe ze eruit zullen zien na een operatie. Om te kijken hoe een borstvergroting jou zou staan, hoef je alleen maar een foto van jezelf te maken met je iPhone. Vervolgens kun je je boezem zo groot maken als je zelf wilt. Je hebt de keuze uit 17 verschillende formaten, van 210cc tot maar liefst 690cc. Voor elke cup die je erbij wilt hebben, moet je ongeveer 190cc implanteren en met de applicatie kun je zien hoe je eruit zou zien als je tot drie cups meer hebt.

Het handige aan de app is dat de foto’s ook gebruikt kunnen worden om ze aan anderen te laten zien, om zo ook de mening van bijvoorbeeld je vrienden of familie te vragen. De meeste reacties op de app zijn tot nu toe positief.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019