Excite

iPlayer app beschikbaar in Nederland

Liefhebbers van de BBC met een iPad gaan gouden tijden tegemoet. De BBC heeft namelijk de iPlayer app voor de iPad uitgebracht in Nederland en andere Europese landen. Tegen betaling kunnen er oude en nieuwe series teruggekeken worden.

Wie de app wil gebruiken, kan kiezen uit een maandabonnement van 6,99 euro of een jaarabonnement van 49,99 euro. Voor dat geld krijg je een selectie voorgeschoteld van nieuwe BBC-series, maar ook oude klassiekers passeren de revue.

In Groot-Brittannië kunnen slechts afleveringen van de voorgaande zeven dagen worden teruggekeken. Daarnaast is met de internationale versie de mogelijkheid toegevoegd om afleveringen te downloaden. Hierbij moet wel vermeld worden dat de Britse versie gratis te gebruiken is.

Ook in Duitsland, Frankrijk, België, Italië, Oostenrijk, Luxemburg, Spanje, Portugal, Zwitserland en Ierland is de app te gebruiken. De BBC gebruikt het eerste jaar als proefperiode. Mocht de app geen succes zijn, dan kan het voorkomen dat de internationale versie na een jaar niet langer ondersteund wordt.

De afleveringen zijn onderverdeeld in een aantal genres. Onder de klassiekers bevinden zich onder andere Fawlty Towers, The Young Ones, Doctor Who en Little Britain. Ook natuurdocumentaires van onder andere David Attenborough zijn te bekijken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020