Excite

IQ test BNN opwarmertje?

Uitzending gemist of kan je niet genoeg krijgen van de IQ testen? Bij de berekening van de resultaten bij BNN is er iets misgegaan, dus kan je misschien beter de test even opnieuw doen op BNN.

Heb je de IQ test al gedaan en ben je op volle toeren, ga dan meteen door naar IQ-test.nl waar je onderaan de pagina een linkje vindt om gratis een kleine test te doen.

Deze IQ test is natuurlijk vrij beperkt, maar in het Nederlands is het aanbod niet al te groot. Beheers je de Engelse taal voldoende, laat je dan zeker hier niet stoppen en neem een kijkje op simple-iq.com. Vink je hier English is my first language uit, dan krijg je daar meteen al een paar punten voor, mooi meegenomen!

Deze functionaliteit vinden we helaas niet op sites als Intelligencetest.com, wat jammer is want deze site is gebaseerd op professionele tests, is zeer uitgebreid en geeft je een vrij nauwkeurig rapport op het einde.

Ontdek je nu dat je bij een bevolkingsgroep behoort die duidelijk hoogbegaafd is, kijk dan op High IQ Society waar je op het einde een brevet voorgeschoteld krijgt als je goed presteert.

De laatste in ons rijtje is IQ league, die er wel leuk uitziet en meteen ook flink wat achtergrondinfo meegeeft. Veel tijd zal je er niet mee verliezen, want deze test duurt maar 60 seconden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020