Excite

Japanner prikt mensen vanwege internetafsluiting

Internet is een grondrecht, stond onlangs in het nieuws. Toegang tot het internet is iets wat iedereen zou moeten hebben. Daar is een 30-jarige Japanner uit Tokoyawa het gloeiend mee eens. De man was verknocht aan het internet. Hij deed alles op internet. Sterker nog, dankzij internet kwam hij nauwelijks nog buiten. Buren zeiden dat ze de man al vijftien jaar nauwelijks buiten gezien hebben. Want de beste Japanner maakte gebruik van zijn grondrecht om op het internet te surfen. Zo iemand noemen we natuurlijk verslaafd en als je verslaving hard gaat aanpakken, kun je nogal een put met stront open trekken. Dat bleek ook in dit geval.

De vader van de Japanner, die met dertig jaar toch redelijk volwassen geschat mag worden, sloot namelijk het internet af. Hij zei het abonnement op dat de familie had, zodat zijn zoon eindelijk eens van die computer af zou komen. Die actie viel niet helemaal in goede aarde en dat is licht uitgedrukt. De Japanner draaide helemaal door. Heel Tokoyawa sprak er schande van. Hij stak namelijk vijf familieleden neer met een mes. Vijf familieleden prikken omdat je niet op het internet mag. Dan ben je wel heel ver van het padje.

De schade van de woede-uitbarsting van de Japanse internetmeneer is aanzienlijk. Zijn familieleden moesten het met de dood bekopen. Allemaal omdat zijn recht op internet niet werd gehonereerd. Maar ook het 1-jarige nichtje van de woedende internetverslaafde is bezweken aan haar verwondingen. Hij was klaarblijkelijk zo boos, dat hij zelfs baby's aanviel. Dan ben je echt heel ver heen. Drie familieleden kwamen er van af met verwondingen. Overigens stak de gestoorde websurfer na zijn uitbarsting het huis in de fik. Gestoord is het minste wat je kan zeggen.

Afbeelding: Flickr, yashima

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020