Excite

Kaarten sturen via internet

Via internet zijn er meerdere manieren om kaarten te sturen. Je kunt een e-card versturen, maar je kunt ook via internet een echte kaart laten versturen.

Websites om e-cards te sturen zijn er volop. Er zijn natuurlijk de grote websites zoals Hallmark en Kaartenhuis, maar er zijn ook heel veel kleinere websites met e-cards. Vaak zijn dit specifieke kaarten in dezelfde stijl. Zo is er bijvoorbeeld de website jijislief.nl, die meer dan 2500 kaarten hebben waar je uit kan kiezen. Voor elk thema dat je zoekt, zijn er wel kaarten die allemaal in dezelfde stijl van jijislief zijn gemaakt, meestal met dieren en een lieve tekst.

Ook organisaties zoals bijvoorbeeld Greenpeace hebben een website waar je kaarten kunt versturen. Dit zijn natuurlijk e-cards met het logo en een uiting die bij de organisatie past. In het geval van Greenpeace zijn het kaarten met mooie foto's van verschillende diersoorten erop.

Verstuur je liever een echte kaart naar iemand? Ook dat kan natuurlijk via internet. Dat kan onder andere via Hallmark en Greetz. Bij Greetz.nl kun je er voor kiezen om een kaart uit de collectie te kiezen, maar je kunt ook een kaart met je eigen foto sturen. Je hoeft bij Greetz geen account aan te maken om een kaart te kunnen sturen, maar het is wel handig omdat je dan korting krijgt. De prijzen van de kaarten verschilt. Een simpel kaartje hoeft maar twee euro te kosten, maar je kunt ook speciale kaarten sturen, bijvoorbeeld met muziek erin. Deze kaarten zijn wel duurder.

Ook bij Hallmark kun je kaarten sturen zonder dat je een account hebt, maar als je wel een gebruikersnaam aanmaakt, heb je veel voordelen. Je krijgt niet alleen korting op de kaarten die je verstuurt, maar je kunt ook een kalender maken. Zo kun je alle verjaardagen van bekenden en familie invoeren, zodat je nooit meer een verjaardag vergeet. Ook worden adressen opgeslagen, zodat je niet steeds opnieuw het adres van de ontvanger hoeft op te zoeken. Echte kaarten sturen kan dus heel eenvoudig, zonder dat je zelf naar de brievenbus hoeft te gaan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019