Excite

Keyboard leren spelen doe je online

Keyboard leren spelen online is een kwestie van lang en veel oefenen. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden om in je eigen tempo te oefenen. Pak je keyboard er maar alvast bij en lees verder hoe je dit het beste aanpakt. Straks kun jij prachtig spelen op je keyboard!

Het belangrijkste wat je jezelf af moet vragen, is waarvoor je precies keyboard wil kunnen spelen. Wil je zelf muziek kunnen componeren en nieuwe liedjes schrijven met je keyboard? Of heb je liever dat je op feestjes een leuk of mooi stuk kunt spelen, zoals je favoriete pianonummer of 'lang zal ze leven'?

In het eerste geval is het goed om te kijken naar online cursussen keyboard spelen die je ook noten leren lezen en die wat uitgebreider zijn. Zo kun je een complete cursus keyboard spelen doen bij het NTI. Ook de Hema biedt een online cursus keyboard leren spelen voor beginners aan. Via hema.onlineleren.nl kun je alvast een gratis proefles volgen.

In het tweede geval, dus als je alleen bepaalde nummers op je keyboard wil kunnen spelen, kun je online keyboard leren spelen door te zoeken op de nummers die je wil leren. Op onder andere Youtube vind je talloze filmpjes waarin je precies leert hoe het nummer dat jij wil leren in elkaar zit. Je kunt de filmpjes pauzeren en alvast een deel proberen, net zolang tot je het onder de knie hebt.

Het handige van online keyboard leren spelen is dat je filmpjes en cursussen allemaal in je eigen tempo kunt volgen. Pak je keyboard erbij als je tijd en zin hebt, en volg online de volgende les. Zo leer je op geheel eigen wijze en op je eigen tempo keyboard spelen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020