Excite

Kinderliedjes luisteren doe je online

Kinderliedjes luisteren kan online, en in de meeste gevallen nog gratis ook. Wil je wat leuks opzetten voor je eigen kinderen, je nichtjes, neefjes, buurkinderen of je kleine zusje of broertje, dan heb je genoeg keuze aan radiostations en downloadmogelijkheden online kinderliedjes te luisteren.

De eenvoudigste manier om online kinderliedjes te luisteren is via internetradio. Er zijn talloze online radiostations die je gratis kunt beluisteren. Weet je niet precies waarvoor je in de stemming bent, dan kun je enkele radiostations proberen voordat je je keuze maakt.

Op websites als radioplein.nl zie je een overzicht van bekende radiostations voor kinderen. Zo heb je kinderradio en de Nationale KidsRadio. Ga je binnenkort met de kinderen naar de Efteling of ben je er net geweest? Kom (weer) helemaal in de stemming met de speciale Efteling Radio. Deze is trouwens ook via de website van de Efteling te beluisteren.

Buiten websites met leuke internetradio voor kinderen heb je ook websites waar je voor peuters en kleuters leuke muziek kunt downloaden. Zo kun je op peuterplace.nl/kinderliedjes.htm bekende kinderliedjes downloaden, zoals Alle eendjes zwemmen in het water. Verder zijn er nummers van kinderfilms en -series te downloaden.

Wil je kinderen ook gelijk de videoclips van nummers laten zien, dan kun je via YouTube ook online kinderliedjes beluisteren. Het beste kun je hiervoor vooraf een lijst samenstellen met geschikte nummers. Er zijn namelijk ook parodieën gemaakt op kinderliedjes die misschien wel leuk zijn, maar niet geschikt voor kinderen. Door vooraf een afspeellijst te maken voorkom je dat je kinderen de minder geschikte nummers beluisteren en zien.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020