Excite

Kinderspelletjes: speel ze gratis

Er zijn enorm veel kinderspelletjes gratis te spelen op het internet. Het is hierbij vooral van belang dat je wel een beetje oplet welke spellen het zijn en of het wel echt geschikt is voor kinderen.

Er zijn websites speciaal voor kinderen vol met spelletjes. Deze zijn vaak makkelijk te spelen. Denk aan spelletjes als memory of een puzzelspelletje. Je hebt dus erg veel kindvriendelijke websites vol met spelletjes. Let wel altijd op. Er zijn ook sites waarbij achttien plus categorieën beschikbaar zijn. Deze spellen zijn dus helemaal niet goed voor kinderen, maar de kans is wel aanwezig dat ze het per ongeluk aanklikken. Ook zijn er spelletjes websites die advertenties hebben voor 18+. Je kunt eventueel een filter installeren op de computer om dit te voorkomen. Let ook altijd goed op virussen. Sommige sites zien er leuk uit, maar zonder dat je het in de gaten hebt worden er virussen geïnstalleerd. Een goed anti-virus programma is dus wel van belang.

Een hele leuke site waar je terecht kunt is www.neopets.com. Op deze website kun je je eigen virtuele diertje maken en allerlei spelletjes spelen om daarmee Neopoints te verzamelen. Met Neopoints kun je dan weer allerlei spulletjes kopen voor je virtuele huisdier. Neopets heeft enkele dingen die je betaald kunt doen, maar dit is niet verplicht en gratis is er nog genoeg leuks te beleven. De site is daarbij geheel in het Nederlands te bekijken en dit maakt het allemaal nog kindvriendelijker. Een account maken is gratis en heel gemakkelijk.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020