Excite

De Kindle: welke is het meest geschikt voor jou?

De grootste online boekenwinkel, Amazon, zet veel in op haar e-reader. Met de Kindle probeert de boekengigant ons aan het elektronisch lezen te krijgen. Er zijn verschillende versies van de Kindle, dus als je geïnteresseerd bent, is het eerst zaak om uit te zoeken welke precies voor jouw geschikt is.

De verschillende soorten Kindle

De allereerste Kindle van Amazon kwam uit in 2007 en was meteen een groot succes. Inmiddels heeft Amazon een aantal verschillende typen Kindle in de aanbieding. Dan is het goed om je af te vragen welke precies geschikt is voor jou! Elke Kindle stelt je in staat om duizenden boeken mee te nemen en ze makkelijk te kopen en te downloaden via het internet.

De normale Kindle en de Kindle Touch

Als je op zoek bent naar een apparaat zonder poespas, dan is de originele Kindle echt iets voor jou. Meer dan boeken lezen kun je er niet op en bladzijden sla je om met een druk op de knop. Al iets geavanceerder is de Kindle Touch, die met een touchscreen werkt. Boeken download je op zowel de normale Kindle als op de Touch via wifi. Van de Touch is ook een 3G versie beschikbaar, waarmee je ook onderweg boeken kunt downloaden.

De Kindle Fire: Kindle en Tablet

Een nieuwe ontwikkeling binnen de Kindle lijn is de introductie van de Kindle Fire, die een e-reader combineert met een Android-tablet. Je kunt er niet alleen boeken op lezen, maar ook films op kijken en op internetten. Een heel volwassen tablet dus, maar dan met support van Amazon.

Met of zonder reclame?

Je kunt ervoor kiezen om reclame te ontvangen op je Kindle. Dit lijkt vervelend, totdat je beseft dat je hiermee een flinke korting krijgt op de aanschaf van je Kindle of Kindle Touch. Waar je voor een normale Kindle 109 dollar (zo'n 80 euro) betaalt, betaal je voor een Kindle met reclame maar 79 dollar. Van het verschil kan je heel wat e-books kopen!


Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020