Excite

Koken met wat je in huis hebt

Er is een verschil tussen eten maken en koken. Eten maken doe je als je om half zes uit je werk komt en zo simpel mogelijk aan voedsel wilt komen. Koken doe je als je een dag de tijd hebt om de lekkerste smaken naar boven te toveren met behulp van heerlijke gerechten en de beste ingrediënten. Dat is geen macaroni met kaas en ham, zullen we maar zeggen. Supercook.com is een website die helpt bij het koken. Maar op een bijzondere manier, want supercook.com helpt je zoeken naar recepten voor ingrediënten die jij al in huis hebt!

Supercook.com werkt heel makkelijk. Vul in de groene box linksboven in welke ingrediënten jij in huis hebt. Aan de hand van jouw ingrediënten zoekt supercook.com naar de lekkerste en nieuwste recepten. Uiteraard geeft de website ook nog suggesties voor enkele andere ingrediënten, die je wellicht nog in huis hebt. Op die manier kun je met de spullen die je al in huis hebt heerlijk koken, terwijl Supercook.com zorgt voor de juiste recepten.

Er valt een verschil te maken tussen voorgerechten, hoofdmenu en nagerechten. Dus ook voor een compleet diner kun je terecht bij Supercook.com. Verder kun je de nadruk leggen op bepaalde ingrediënten, zodat de website naar recepten zal zoeken waarbij die ingrediënten meer naar voren komen. Daarmee is Supercook.com een van de handigste websites voor bij het koken!

Afbeelding: Flickr, K.I.T.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021