Excite

Korte animatiefilm Assassin's Creed

Angry Birds is niet de enige videogame die binnenkort word geëerd met een heuse film. Ook Assasin's Creed maakt binnenkort de stap van game naar film. Gisteren kondigde producent Ubisoft aan dat Assassin’s Creed Ember, een korte animatiefilm, tegelijkertijd met de nieuwe game Assassin’s Creed Revelations uit gaat komen.

Deze animatiefilm moet meer licht gaan werpen op het laatste hoofdstuk in het leven van huurmoordenaar Ezio Auditore. De film wordt door UbiWorkshop geproduceerd en zal worden bijgeleverd bij de verzameledities van de nieuwe game, die op 15 november uit moet komen: De Animus Edition en de Collector Edition van Assassin’s Creed Revelations. Ook zal de animatiefilm te downloaden zijn op Xbox Live en het Playstation Network.

In de trailer die voor de film is uitgebracht zien we Ezio als een oude man die vreest voor zijn eigen leven en dat van zijn familie. In plaats van af te wachten wat er gaat komen, neemt Ezio het nog één keer op tegen de Tempeliers om daarmee zijn familie te beschermen. Revelations zal de laatste game zijn met Ezio in de hoofdrol, maar de kans is groot dat het stokje wordt overgenomen door een andere Assassin, die mogelijk ook een rol zal spelen in de film. Bekijk hieronder de trailer.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020