Excite

Laat je eigen foto's praten met Fotobabble!

Op zich zijn foto's vaak al genoeg om te delen met vrienden en familie. Maar soms wil je net wat meer. Even dat extraatje. De foto voorzien van een extra laag gezelligheid, humor, wijsheid of een vriendelijke boodschap. Dat kan met Fotobabble.com. Op die site kun je je eigen foto uploaden, een boodschap inspreken en het geheel netjes versturen naar degene die je wilt. Of gewoon lekker alleen op Fotobabble.com laten staan en hopen dat de wereld zich er mee kan vermaken. Alles is mogelijk als het gaat om het combineren van beeld en geluid op Fotobabble.com.

Voordat je aan de slag kunt met je geniale slagzin en je briljante foto, moet je eerst een account aanmaken. Dat is echter gratis en een kleine moeite, wat Fotobabble.com voor iedereen toegankelijk maakt. Altijd een fijn idee. Als je eenmaal ingeschreven bent, kun je aan de slag. Zorg dat je weet waar de foto op je computer staat. Via upload kun je de foto naar Fotobabble.com sturen. Vervolgens spreek je een boodschap in. Je kunt dit zo vaak doen als je wilt, het hoeft niet in een keer perfect. Als je tevreden bent over de audio, laat je Fotobabble.com het geheel aan elkaar koppelen.

Het resultaat is uiteraard te aanschouwen op de site zelf. Maar er zijn meer features. Jouw briljante pratende foto moet natuurlijk de wereld ingestuurd worden. Op Fotobabble.com zijn sowieso de laatste en populairste foto's met ingesproken tekst te vinden. Maar je kunt de foto ook naar je iPhone sturen. Daar zijn applicaties voor. Tevens kun je de pratende foto delen op je Facebook, via Twitter of MySpace. Zo weet je zeker dat de foto door veel mensen gezien wordt. Daarnaast is de foto op te nemen op je weblog, met tekst, en kun je het geheel uiteraard mailen naar je vrienden en familie. Die zullen daar absoluut blij met zijn, zo'n unieke pratende foto!

Afbeelding: Fotobabble.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021