Excite

Laat je foto's praten

Je bent net op vakantie geweest met de familie en je hebt de perfecte foto gemaakt van je schoonmoeder. Wat zou het geweldig zijn als je haar dan ook nog eens kon laten praten. Met een boodschap die je zelf uitkiest. Dat is mogelijk! Het enige wat je nodig hebt is een beetje hulp van het grote internet.

Via de foto-editor van TalkingPhoto kun je foto's namelijk laten praten. Met bewegende mond erbij. Het is een heel simpel programma en eenvoudig in gebruik, maar het resultaat is geweldig. Je upload een foto waarmee je een boodschap wilt versturen. Dat doe je door op 'Create my Actor' te drukken. Daarna geef je aan waar de ogen en de mond zit op de foto. Vervolgens kies je uit de boodschap die je jouw foto wilt laten uitspreken. Opslaan en publiceren, het programma doet de rest.

De boodschappen variëren van kerstboodschappen of nieuwjaarswensen, tot romantische liedjes, uitspraken uit films en schuine grappen. Op die manier is er voor iedereen wat wils. Het is helaas niet mogelijk om zelf een boodschap op te nemen, maar de mogelijkheden die er zijn, zijn al hilarisch. Voor ieder wat wils! TalkingPhoto is foto's bewerken met een hele hoop humor!

Afbeelding: Flickr, doug88888

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021