Excite

Laat je vrienden je anoniem afbranden!

Wat vinden mensen nou echt van mij? Als je jezelf dat ooit hebt afgevraagd, maar nooit een bevredigend antwoord hebt kunnen vinden, is de website Failin.gs echt iets voor jou. Op die site kunnen je vrienden en familie volledig anoniem laten weten hoe ze over je denken, en wat je aan jezelf zou kunnen verbeteren!

Toegegeven, een website als Failin.gs trekt natuurlijk vooral onzekere typjes, die een minder goed zelfbeeld hebben. Maar daar hebben de makers rekening mee gehouden. Wanneer je een profiel hebt aangemaakt, kun je die linken met je Facebook- of Twitteraccount. Hoeft niet natuurlijk. Vervolgens typen je vrienden korte, anonieme berichtjes hoe ze over je denken. Failin.gs zal ze er automatisch aan herinneren niet al te gemeen te zijn, maar vooral opbouwend en vriendschappelijk. Een soort ingebouwd antidepressivum dus.

Als je de confronterende maar o zo opbouwende berichten van je directe omgeving hebt ontvangen, kun je ze sorteren. Er zijn drie categorieën: 'Mee eens', 'Mee oneens', en 'Dit is nieuw voor me'. Als je de berichten in de juiste categorie hebt geplaatst ben je klaar. Letterlijk. Want veel meer kan je niet met Failin.gs. Maar als je vrienden hebt die niet recht in je gezicht durven zeggen wat er aan schort, is het een goede manier om aan je persoonlijkheid te werken.

Overigens is het voorbeeld dat Failin.gs op de website heeft geplaatst wel leuk om te bekijken. Het fictieve profiel is van ene 'Albert Einstein', en een bericht van zijn vrienden luidt als volgt: ''Je hebt mijn ideeën gestolen!'' In welke categorie zou Albert dat plaatsen?

Afbeelding: failin.gs

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019